Laat de regen je pret niet bederven!

Ontdek onze 𝟱 𝘁đ—ļđ—Ŋ𝘀 đ—¯đ—ļ𝗷 đ—ŋ𝗲𝗴𝗲đ—ģ𝘄𝗲𝗲đ—ŋ. 🌂🌧

Slecht weer? Geen probleem! In en rondom Lo zijn er tal van leuke activiteiten om van te genieten tijdens je vakantie. đŸ’Ĩ

đŸĒ 𝗕𝗲𝘇đ—ŧ𝗲𝗸𝗲đ—ŋ𝘀𝗰𝗲đ—ģ𝘁đ—ŋ𝘂đ—ē 𝗝𝘂𝗹𝗲𝘀 𝗗𝗲𝘀𝘁đ—ŋđ—ŧđ—ŧđ—Ŋ𝗲đ—ŋ (𝗟đ—ŧ)

Stap binnen in een wereld van verrukkelijke koekjes en biscuits bij het Bezoekerscentrum Jules Destrooper. Kom meer te weten over de geschiedenis van deze heerlijke lekkernijen, ontdek het bakproces en geniet natuurlijk van een smaakvolle proefsessie.
🍞𝗕𝗮𝗸𝗸𝗲đ—ŋđ—ļ𝗷đ—ē𝘂𝘀𝗲𝘂đ—ē (𝗩𝗲𝘂đ—ŋđ—ģ𝗲)
Ziezo, dat broodje is gebakken! of toch bijna.. Laat je innerlijke bakker los in het Bakkerijmuseum in Veurne. Ontdek de kunst van ambachtelijk brood en gebak maken, duik in de rijke geschiedenis ervan en neem deel aan boeiende en leerrijke workshops.
đŸŽĨ 𝘾𝙞đ™Ŗ𝙚đ™ĸ𝙖 (𝙆𝙤𝙠𝙨𝙞𝙟𝙙𝙚)
Wanneer de regen buiten neervalt, begint het binnen in de bioscoop pas echt gezellig te worden! Neem plaats, omringd door de opwindende sfeer van de nieuwste films en de heerlijke geur van verse popcorn. Kortom, puur genieten!
đŸŽŗ đ˜Ŋ𝙤đ™Ŧ𝙡𝙞đ™Ŗ𝙜 (đ˜ŋ𝙚 𝙋𝙖đ™Ŗđ™Ŗ𝙚)
Bij regenachtig weer is er geen betere manier om een vleugje vrolijke competitie en plezier toe te voegen dan met een potje bowlen. Omringd door vrienden en familie, rol je de bal voor strikes en spares, terwijl de lachsalvo’s zich opstapelen en onvergetelijke momenten ontstaan. Klaar voor wat bowlingspektakel en regenachtige dagpret!
🏛 𝗙𝗹𝗮đ—ģ𝗱𝗲đ—ŋ𝘀 𝗙đ—ļ𝗲𝗹𝗱𝘀 𝗠𝘂𝘀𝗲𝘂đ—ē (𝗜𝗲đ—Ŋ𝗲đ—ŋ)
Stap terug in de tijd en ontdek de krachtige verhalen van de Eerste Wereldoorlog in het Flanders Fiels Museum. Een must-visit voor wie wil leren, reflecteren en waarderen.
Laat de regen je dag niet bederven – kies ÊÊn van deze leuke opties en haal het beste uit je vakantie!
Share this news?